Ja vi justerer og reparerer bunader! Våre flinke skreddere i Oslo gjør justeringer på timepris. Vi tar 500 kr pr time, og skredderene våre er både flinke og raske.

Vi har til en hver tid en del bunader inne for justering, og normal leveringstid for en justering vil være 6-12 uker.

Det er vanskelig å gi en pris på justering før skredder har fått sett hva som må gjøres. På generelt grunnlag kan vi anslå at en justering pleier å komme på 2500 til 4500 kr.

Dersom det ikke er nok stoff i bunaden for justering, eller bunaden har skader, finner vi den beste løsningen for din bunad, være seg å skjøte inn stoff eller bytte deler av bunaden.

For å få best resultat på justeringen ber vi om at bunaden er nyrenset når dere kommer inn med den, og at du har på det undertøyet du vil bruke med bunaden når vi tar mål.

Vi har ikke timebestilling, det er bare å komme når det passer deg. Våre åpningstider er mandag til fredag 10:00 – 18:00, lørdag 10:00 – 15:00 Dersom du ikke bor i nærheten av Oslo, kan bunaden leveres, nyrenset, til en av våre andre butikker (Bergen, Molde, Moss, Trondheim) eller til vår omreisende skredder.

For kontakt med vår omreisende skredder send en epost til info@norskebunader.no med hvilken bunad du har, ditt mobilnr, postnr og hva du trenger hjelp med.